Categories: Sözlük

Lübnan asıllı, 1883-1931 yılları arasında yaşamış, coşkulu ve gizemli bir söylemin egemen olduğu Ermiş, Sözler, Gezgin, Kum ve Köpük, İnsanoğlu İsa gibi yapıtları dilimize de çevrilmiş ABDli yazar ve şair bulmacada nedir?

Lübnan asıllı, 1883-1931 yılları arasında yaşamış, coşkulu ve gizemli bir söylemin egemen olduğu Ermiş, Sözler, Gezgin, Kum ve Köpük, İnsanoğlu İsa gibi yapıtları dilimize de çevrilmiş ABDli yazar ve şair bulmaca anlamı nedir?

    Lübnan asıllı, 1883-1931 yılları arasında yaşamış, coşkulu ve gizemli bir söylemin egemen olduğu Ermiş, Sözler, Gezgin, Kum ve Köpük, İnsanoğlu İsa gibi yapıtları dilimize de çevrilmiş ABDli yazar ve şair bulmaca sorusunun cevabı aşağıdadır.

    Lübnan asıllı, 1883-1931 yılları arasında yaşamış, coşkulu ve gizemli bir söylemin egemen olduğu Ermiş, Sözler, Gezgin, Kum ve Köpük, İnsanoğlu İsa gibi yapıtları dilimize de çevrilmiş ABDli yazar ve şair nedir?

    Kelime bulmaca, habertürk bulmaca, bulmaca kulesi, bulmacalar, bulmaca oyunları, kare veya çengel bulmacalarda sorulan Lübnan asıllı, 1883-1931 yılları arasında yaşamış, coşkulu ve gizemli bir söylemin egemen olduğu Ermiş, Sözler, Gezgin, Kum ve Köpük, İnsanoğlu İsa gibi yapıtları dilimize de çevrilmiş ABDli yazar ve şair bulmaca anlamı nedir sorusunun 11 harfli cevabı HALİLCİBRAN