Tek kaldım dünyada dünyam olur musun? Denizler kadar Özür Af Dileme Mesajları Sözleri Bulmaca

Tek kaldım dünyada dünyam olur musun? Denizler kadar sevdim dalgam olur musun? Ateşler kadar yandım alevim olur musun? İlk aşkım değilsin affet son aşkım olur musun?

Özür Af Dileme Mesajları Sözleri kategorisinde yer alan Tek kaldım dünyada dünyam olur musun? Denizler kadar sevdim dalgam olur musun? Ateşler kadar yandım alevim olur musun? İlk aşkım değilsin affet son aşkım olur musun?

Diğer Hazır Mesaj ve Sözlere Ait Örnekler

  • Özür Af Dileme Mesajları Sözleri Biliyorum bugün seni istemeden kırdım ve sonra pişmanlıklar denizinde kulaç atıp durdum çaresizce… Biliyorum gözlerinden okudum kırgınlığını. Affet beni nolur sevdiğim… Özürlerimi kabul et. Seni seviyorum!
  • Özür Af Dileme Mesajları Sözleri Sen benim her şeyimsin. Sevdiğim, seveceğim, sevdiceğim, sevgilim. Gecenin bi yarısı romantizm yapmak yoktur bende ama konu sen olunca akan sular duruyor. Kalbimin ritmi değişiyor, kafam duruyor, suratımda salak bi gülümseme oluşuyor. Aşık olunca herkes kelebekler uçuştuğunu söyler içinde. Bende mi? Benimkinde filler tepişiyor, içimde bi yıkım, bi deprem oluyor. Ve belki tuhaf ama üzerimde yarattığın etkiyi seviyorum. Bana şapşal sıfatlar takmanı seviyorum. Aşkım demeni seviyorum. Sen aşkım deyince bişeyler kopuyor içerde. Bişeyler kopuyor ama sanki yerine yenisi geliyor, onu tamamlıyor, eksiği kapatıyor. Sen benim eksiğim. Eksikliğimsin. Beni tamamlıyorsun, beni mutlu ediyorsun. Bazen kızdırıyorsun ama uzun süre kızgın kalamıyorum ki ben sana. Bugün de kızgın kalamadım mesela. Seni her şeyden kıskanıyorum. Çünkü sen benim her şeyimsin. Benimsin diyorsun mesela bazen. mesajlar.info Eriyorum… Nasıl seviyorum sahiplenmeni anlatamam. Bana iyi ki tanımışım seni diyorsun mesela. İyi ki sana aidim. İyi ki sen benimsin. İyi ki tanışmışım seninle. İyi ki yazılmışsın kaderime. İyi ki seni çok seviyorum. Benim seni sevdiğim kadar sen de beni seviyorsun bunu biliyorum. Seni sevmeyi seviyorum. Aşkımsın benim, her şeyimsin. İyi ki benimsin bitanem. İyi ki varsın. Sen hayatıma girdiğinden beri her şey iyi ki varsına çıkıyor. Bütün yollar sana çıkıyor zaten. Seni çok seviyorum sevdiceğim, sevgilim, “iyi ki”m… Gülüşüne aşık olduğum kadınım… Bugün seni anlamadan dinlemeden sana bağırıp çağırdığım için özür dilerim. Yaptığım aptalcaydı bunu biliyorum. Ama seni herkesten her şeyden çok kiskanıyorum gülüm. Kıskandım engel olamadım kendime ve sana bağırıp çağırdım. Özür dilerim cennet gözlüm. Beni affeder misin???

    ^^” 09.05.2014 “^ tarihinden sonsuza dek seninim ben canözümmm…
    Cansumm

  • Özür Af Dileme Mesajları Sözleri Uçurumdan düşerken tutunduğum dal olsan, ölmekten değil seni kırmaktan korkarım ki. Tutunduğum dalsın.Beni affet.
  • Özür Af Dileme Mesajları Sözleri İki damla gözyaşıyım, yanaklarından süzülen. Beni, benim için tüketme.
  • Özür Af Dileme Mesajları Sözleri Eğer bir gün senden vazgeçmek zorunda kalırsam, sevgimin küçüklüğüne değil, çaresizliğimin büyüklüğüne bağışla beni…
  • Özür Af Dileme Mesajları Sözleri Sensiz bir hayatın benim için cehennemden hiçbir farkı yok. Lütfen beni affet, benim cennetim sensin.
  • Özür Af Dileme Mesajları Sözleri ♥ Buluşmak ve konuşmak isteğimi söylesem bana bu şansı tanır mısın?
  • Özür Af Dileme Mesajları Sözleri Özür dilerim seni aramadığım için. Özür dilerim sensiz gitmek zorunda kaldığım için… Özür dilerim seni orda beklettiğim için… Yaptığım her yanlış için özür dilerim.

Recent Posts

Bel bağlamak Deyimin Anlamı

Bel bağlamak Deyimin Anlamı Bel bağlamak deyiminin kısaca açıklması nedir? Bel bağlamak deyimi hakkında örnekler…

2 sene ago

Belâyı satın almak Deyimin Anlamı

Belâyı satın almak Deyimin Anlamı Belâyı satın almak deyiminin kısaca açıklması nedir? Belâyı satın almak…

2 sene ago

Belayı berzah Deyimin Anlamı

Belayı berzah Deyimin Anlamı Belayı berzah deyiminin kısaca açıklması nedir? Belayı berzah deyimi hakkında örnekler…

2 sene ago

Belaya denk gelmek Deyimin Anlamı

Belaya denk gelmek Deyimin Anlamı Belaya denk gelmek deyiminin kısaca açıklması nedir? Belaya denk gelmek…

2 sene ago

Belaya bulaşmak Deyimin Anlamı

Belaya bulaşmak Deyimin Anlamı Belaya bulaşmak deyiminin kısaca açıklması nedir? Belaya bulaşmak deyimi hakkında örnekler…

2 sene ago

Belaya basmak Deyimin Anlamı

Belaya basmak Deyimin Anlamı Belaya basmak deyiminin kısaca açıklması nedir? Belaya basmak deyimi hakkında örnekler…

2 sene ago